miércoles, 9 de enero de 2013

Descripcion Black Ops 2

Superant els límits del que els fans podien esperar de la franquícia més reeixida del sector de l'entreteniment, Call of Duty: Black Ops II s'endinsa als jugadors en un futur pròxim, la Guerra Freda del segle XXI, on la tecnologia i les armes es s'uneixen per crear una nova generació de guerra.

Ambientats en un futur proper fictici, les maneres multijugador de Call of Duty: Black Ops II presentaran als jugadors les armes i l'equipament més avantguardistes de l'any 2025.


Raches de baixes

•Torreta de microones: una torreta amb microones d'alta potència, utilitzada per controlar multituds, que emet una ràfega d'energia intensa i concentrada, i que s'utilitza per bloquejar rutes de navegació.

• Eixam: els drones caçadors ataquen els enemics i al seu equipament amb un eixam que mina la moral.

• Interactivitat: dirigeix un míssil Hellstorm i guíalo durant el seu recorregut, o dispersa un raïm de bombes per intentar eliminar diversos enemics alhora-l'escenari de risc / recompensa definitiu-. A més, pren el control d'una aeronau VTOL i metralla a l'enemic des de dalt.

• Controlades pel jugador o per la IA: pren el control o deixa que altres ho facin per tu. Maneja el AGR (robot autònom terrestre), un padró que pot combatre per al jugador de manera autònoma o sota el control de l'usuari. Els sentinelles funcionen igual.

• Controlades pel jugador: domina la potència del padró cuadrirrotor MQ-27, una petita aeronau amb una metralladora lleugera que pot eliminar blancs terrestres amb precisió quirúrgica.

• Controlades per la IA: amb gran varietat d'armes a la teva disposició. Sol · licita un metrallament amb un A10 i escolta com el pilot de la IA manté contacte per ràdio constant i t'informa dels seus progressos. L'atac llampec permet als jugadors triar 3 zones objectiu i enviar un atac aeri.

• Superarmas: quan hagis tingut a les mans la Màquina de guerra, no voldràs tornar a fer servir un altre llançagranades. La Màquina de mort torna actualitzada el 2025 per oferir als jugadors una metralladora Gatling personal que pot fer miques tot el que se li posi davant.


No hay comentarios:

Publicar un comentario